Viapoint аккаунтын жою
Қолданбаны жойып қойсаңыз да, аккаунтты осы жерде жоюға болады. Нөміріңізді кірген кездегідей Telegram ботымыздың кодымен растаймыз.
Не жойылады
- Аккаунтыңыз, профиліңіз және аватарыңыз
- Барлық фото мен сапарларыңыз, соның ішінде картадағылары
- Жоспарларыңыз және сақталған орындарыңыз
- Сіз жіберген және сіз туралы шағымдар
- Бұғаттаулар — сіздікі де, басқа пайдаланушылардікі де
Кіру бірден тоқтайды, деректеріңіз біздің серверлерден бірнеше минут ішінде жойылады. Жоюды қайтару мүмкін емес: фото мен сапарларыңызды қалпына келтіру мүмкін болмайды.
Сақтау мерзімдері туралы толығырақ Құпиялылық саясатында.
Аккаунтты қолданбада да жоюға болады: Профиль → Профильді өңдеу → Аккаунтты жою.
Дайын
Егер осы нөмірмен аккаунт болса, ол жойылды. Кіру енді жұмыс істемейді, деректеріңіз біздің серверлерден бірнеше минут ішінде жойылады.